Scharf Tech (IT services)

Ved at outsource din IT til os kan du fokusere på det, der skaber allermest værdi for din forretning. Vi tager hånd om drift, support og services og sikrer, at det er din forretning, der definerer IT-løsningerne og ikke omvendt.

IT support og drift

 Få hjælp fra kompetente IT fagfolk. Din IT-afdeling i baglommen når som helst og hvor som helst. Slut med at miste dyrebar tid hver gang dit IT setup driller.
Med os som IT samarbejdspartner er det som at have din egen IT-afdeling lige ved hånden. Vi tilbyder både faste serviceaftaler og ad hoc IT support efter dit behov.

IT konsulent & Rådgivning

 Mangler du interne IT ressourcer i din virksomhed? Du kan hyre en af vores IT konsulenter på deltid, fuldtid eller på enkelte projekter. Det sikrer dig en god fleksibilitet og sikkerhed.
Med os som IT samarbejdspartner er det som at have din egne IT konsulenter in-house.

IT sikkerhed

Virksomhedens data udgør i mange tilfælde forretningens eksistensgrundlag. Hvis I mister data, er det dyrt både i tid og penge at komme tilbage til normalen igen. Vi har flere IT sikkerheds specialister tilknyttet som kan øge og monitorerer din virksomheds IT sikkerhed.

Cloud implementering

Mangler du IT ekspertise til cloud løsninger såsom Office365 eller GSuite? Vi har flere certificeret og specialiseret Cloud specialister tilknyttet som kan hjælpe din virksomhed med opsætning, migrering, automatisk backup og uddannelse indenfor Microsofts og Googles cloud løsninger.

Øg fleksibiliten og spar penge og tid ved at flytte din data til skyen. Vi har hjulpet både mindre og større virksomheder med Cloud løsninger af forskellig kompleksitet.

Netværk

Ønsker du support til netværksopsætning? Vi hjælper både virksomheder og private med wifi-opsætning, optimering og rådgivning af forskellig kompleksitet.

Backup & Datarecovery

Har du mistet din data eller er din computer gået i sort? Frygt ej. Vi er eksperter i datagendannelse og kan med stor sandsynlighed redde din data. Vi hjælper os med implementering af backup løsninger for både virksomheder og private.